Home

Nieuwsbrief herfst 2022

De zomer is voorbij en de herfst is weer begonnen. Door de kortere dagen en het herfstachtige weer wordt er vaak minder bewogen deze periode. Voorkomen is beter dan genezen, denk daarom nog eens extra over deze 10-tips!

PraktijkInfo

  • In onze laatste nieuwsbrief, hebben wij Wilma voorgesteld, inmiddels zijn er ook nieuwe (groeps)foto's gemaakt. Op onze website vindt u een foto van het hele team: Het team.
  • Eind december zal de praktijk tussen kerst en oud/nieuw gesloten zijn voor behandelingen. Die dagen zal de praktijk, tussen 10.00uur en 12.00uur dagelijks telefonisch bereikbaar zijn voor het maken/verzetten van afspraken.
  • Wij verzoeken iedereen er aan te denken uw eigen handdoek mee te nemen voor op de behandeltafel.

In de afgelopen jaren hebben we met regelmaat een artikeltje geschreven voor de rubriek kinderen/jeugd van de lokale krant; In de Kijker. Het meest recente artikel ging over; Scheve schedels.
Eerdere artikelen uit de rubriek teRUG naar school vindt u hier: TeRUG naar school

Screeningsweek
Startend op de nationale dag tegen rugpijn, is er een screeningsweek in onze praktijk.
Er is in die week gratis en vrijblijvend de mogelijkheid om 1 op 1 uw klachten te bespreken en in overleg met de chiropractor te besluiten of chiropractie u verder kan helpen. Bel de praktijk om uw screening vast te leggen. Ons telefoonnummer is: 0573 257722

Verzekeringen/Kosten/Vergoedingen
Rond deze periode van het jaar, worden de voorwaarden/kosten van uw (aanvullende) ziektekostenverzekeringen weer bekent gemaakt.
Onze tarieven voor 2023 kunt u hier vinden, ook treft u hier nog een overzicht van de geldende vergoedingen voor 2022. Een overzicht voor 2023 is nog niet beschikbaar. Voor precieze informatie verwijzen we u naar uw verzekeraar.
Indien u langer dan 2 jaar niet in de praktijk bent geweest en weer een afspraak maakt, wordt dit om praktische- en medische redenen als een nieuw consult in geboekt.

Volgt u ons al Like ons op: Facebook Instagram