Home

Nieuws

Nieuwsbrief winter 2019
Praktijk info:
In deze periode van het jaar kijken we weer even terug, maar ook al vast vooruit. Terug kijken deden we met het team bij de jaarlijkse kerstlunch. Na de feestdagen zullen we ook in <..
Nieuwsbrief herfst 2019
Praktijk info:
In de praktijk ondersteunen we het onderzoek van collega Alan Jenks. Meerderen van u doen hieraan mee, waarvoor onze dank. Als praktijk ontvingen we een speciale vermelding aangezien we na de onderzo..
Nieuwsbrief zomer 2019
Collega:
Zoals u in de vorige nieuwsbrief kon lezen hebben we eind mei afscheid genomen van collega Jelle Bonte. Tijdens een zeer gezellige lunch hebben we hem met een cadeau bedankt voor het afgel..
Nieuwsbrief voorjaar 2019
Praktijknieuws:
Een jaar geleden las u in de voorjaarseditie van onze nieuwsbrief dat Jelle Bonte ons team kwam versterken na de aangekondigde verhuizing van Madelon Bredie naar Noord-Holland. Hela..
Inloopspreekuur

Iedere eerste dinsdag van de maand hebben we inloopspreekuur. De eerstvolgende is op dinsdag 3 maart van 17:00-19:00. U heeft de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend uw rug te laten nakijken do..

Nieuwsbrief winter 2018
Praktijknieuws:
Feestdagen: Naast de standaard vrije dagen 25/26 december en 31 dec/1 januari is de praktijk ook op woensdag 2 en donderdag 3 januari gesloten. Op de andere dagen i..
Nieuwsbrief herfst 2018

Praktijknieuws:

Op 7 oktober is het al weer 12,5 jaar geleden dat de praktijk door toenmalig burgemeester Spekrijese is geopend. In deze jaren is de praktijk flink gegroeid en veranderd. Inmidde..