Home

Nieuws

Nieuwsbrief voorjaar 2020
Praktijk info:
Verandering in de praktijk:
Na 4 jaar met veel plezier met Lida te hebben samen gewerkt, gaan we eind maart afscheid nemen van elkaar. Lida heeft aangegeven dat ze op haar 65e wi..
Nieuwsbrief winter 2019
Praktijk info:
In deze periode van het jaar kijken we weer even terug, maar ook al vast vooruit. Terug kijken deden we met het team bij de jaarlijkse kerstlunch. Na de feestdagen zullen we ook in <..
Nieuwsbrief herfst 2019
Praktijk info:
In de praktijk ondersteunen we het onderzoek van collega Alan Jenks. Meerderen van u doen hieraan mee, waarvoor onze dank. Als praktijk ontvingen we een speciale vermelding aangezien we na de onderzo..
Nieuwsbrief zomer 2019
Collega:
Zoals u in de vorige nieuwsbrief kon lezen hebben we eind mei afscheid genomen van collega Jelle Bonte. Tijdens een zeer gezellige lunch hebben we hem met een cadeau bedankt voor het afgel..
Nieuwsbrief voorjaar 2019
Praktijknieuws:
Een jaar geleden las u in de voorjaarseditie van onze nieuwsbrief dat Jelle Bonte ons team kwam versterken na de aangekondigde verhuizing van Madelon Bredie naar Noord-Holland. Hela..
Inloopspreekuur

Normaal hebben wij iedere eerste dinsdag van de maand inloopspreekuur. U heeft de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend uw rug te laten nakijken door de chiropractor. Let op: er vindt geen behandeling plaats!

Nieuwsbrief winter 2018
Praktijknieuws:
Feestdagen: Naast de standaard vrije dagen 25/26 december en 31 dec/1 januari is de praktijk ook op woensdag 2 en donderdag 3 januari gesloten. Op de andere dagen i..