Home

Nieuwsbrief kerst 2022


Op een gezonde kerstperiode en een goed 2023!

Praktijkinformatie:

De laatste nieuwsbrief van dit jaar! Natuurlijk wensen we iedereen een hele fijne periode en alle geluk en gezondheid voor 2023!
In de week na kerst, is de praktijk gesloten voor behandelingen. Wel kunt u de praktijk in de ochtenden tussen 09.00-11.00uur telefonisch bereiken voor het maken/verzetten van een afspraak.

Vanaf januari is collega Heleen Hammink op dinsdag, donderdag en vrijdag in de praktijk. De afgelopen maanden is dit tijdelijk anders geweest aangezien zij een collega heeft geholpen in verband met langdurig afwezigheid.

Lees hier onze tips https://www.chiropractielochem.nl/tips/10-tips-blessures-kerst/om de komende periode zo min mogelijk last te krijgen van jaarlijks terugkerende (kleine) blessures in deze tijd van het jaar.

Goede voornemens?

De kerst periode is een periode die veel mensen gebruiken voor reflectie van het afgelopen jaar en het vooruitblikken naar het volgende jaar. Voor sommigen hoort daar ook bij het maken van goede voornemens.
Veel van deze voornemens gaan over gezondheid. Daarnaast wensen we elkaar een gelukkig en gezond nieuwjaar toe. Wat is er dan belangrijker, dan nu een stapje te zetten in de goede richting. Helaas zijn veel problemen (ook bij kinderen) toe te schrijven aan het niet goed in balans hebben van zes genoemde factoren op de afbeelding. Het blijkt dat statistisch gezien januari de minst succesvolle maand en augustus de meest succesvolle maand is om te starten met een goed voornemen. Ongeveer 17% van de mensen die begint in de maand januari slaagt.
Ons advies om de kans van slagen te vergroten is daarom: kies er één!
Eerder schreven wij een stuk hierover in de lokale krant, klik hier voor het volledige artikel https://www.chiropractielochem.nl/doc/16454-Terug-naar-school-goede-voornemens.pdf