Home

Routebeschrijving openbaar vervoer

Naar Chiropractie Lochem: er is parkeergelegenheid voor de praktijk en in de Emmastraat (gedeeltelijk met parkeerschijf), of op het parkeerterrein, 1e straatje rechts voor de praktijk (achter de Action), vrij parkeren.

 

Uit de richting Goor/Borculo/Neede:
U komt via de N346 Lochem binnen. Op de 2e rotonde gaat u rechtdoor de rondweg op (Graaf Ottoweg), in de richting Zutphen/Barchem. U volgt de weg om de schouwburg. Na de scherpe bocht links neemt u de 1e weg links, de Emmastraat. De praktijk bevindt zich na ongeveer 100m aan uw linker kant.

 

Uit richting Zutphen:
U komt via de N346 Lochem in. Op de eerste rotonde slaat u rechtsaf, richting Barchem. U volgt deze weg voor ongeveer 3 kilometer. Bij de verkeerslichten rechtdoor. Hierna neemt u de 1e weg rechts, de Emmastraat. De praktijk bevindt zich na ongeveer 100m aan uw linker kant.

 

Uit de richting Barchem/Ruurlo:
U komt via de N312 Lochem binnen. Bij de verkeerslichten slaat u rechts af, 1e weg rechts inslaan, de Emmastraat. De praktijk bevindt zich na ongeveer 100m aan uw linker kant.

 

Uit de richting Laren/A1:
U komt via de N332 over de brug van het Twentekanaal. Hierna slaat u linksaf Lochem in. U volgt deze weg tot de rotonde aan het einde, hier gaat u rechts af (Graaf Ottostraat) (rondweg volgen). U volgt de weg om de schouwburg, na de scherpe linkse bocht neemt u de 1e weg links, de Emmastraat. De praktijk bevindt zich na ongeveer 100m aan uw linker kant.