Home

Nieuwsbrief zomer 2021

Fit de zomer in!
Wie wil dat nou niet? Helaas komt dit niet vanzelf, maar moeten we daar vaak wel wat voor doen. Dit begint vaak met iets veranderen in onze dagelijkse routine. Kleine aanpassingen kunnen al veel opleveren. Vooral met bewegen. De voordelen hiervan zijn enorm. Een half uur per dag matig intensief bewegen(waarbij de hartslag wel wat omhoog gaat) wordt aangeraden door de Nederlandse Gezondheidsraad. Denk aan een lekkere wandeling, een mooie fietstocht of gewoon meedoen met ochtendgym op de TV.  Gezien de temperatuur in deze periode is het drinken van voldoende vocht echt een must. Tip; zet een flesje water klaar, dan neem je makkelijker enkele slokken tussendoor. De door ons geschreven 10 tips algemeen kunnen op  een gemakkelijke manier al tot een goede stap leiden. Zie onder onze tips op de website. 


Chiromove! Beter bewegen, grenzen verleggen.

Of je nu wandelt, fietst of zwemt, recreatief of fanatiek sport, via dit nieuwe initiatief willen we mensen helpen om een actieve en gezonde levensstijl op te bouwen of verder uit te bouwen. Via een beweeg challenge, die start op zaterdag 12 juni is er meteen een mooi initiatief om meer te gaan lopen (wandelen of hardlopen). Doe je ook mee? 

klik hier voor de website om je aan te melden.


Zomervakantie!

Wat een heerlijk vooruitzicht. Hoe en waar blijft voor velen nog een vraag, maar ook wij hebben onze plannen gemaakt. In de zomerperiode blijft de praktijk iedere week, minstens 3 dagen per week open. Telefonisch blijft de praktijk iedere werkdag bereikbaar. 
Ook op vakantie kunnen klachten ontstaan. Juist dan is preventie extra belangrijk. Doe uw voordeel met onze 10 vakantietips te vinden onder de tips op onze website.


Praktijk informatie.
Is uw afspraak verzet/afgezegd tijdens de lockdown tussen december 2020 en maart 2021? Als het goed is, hebben we inmiddels weer contact opgenomen om in overleg weer een afspraak te plannen. Mocht dit om de een of andere manier tot nu toe nog niet gebeurd zijn, dan is er iets niet correct gegaan. Belt u ons dan even voor het maken van een afspraak?

Mede door meer uren te werken in de afgelopen maanden is er nu ook weer voldoende plek voor nieuwe aanmeldingen. Heeft u klachten, of kent u iemand met klachten, nu is de tijd om daar nog iets aan te kunnen doen voor de zomer(vakantie)! Onze secretaresses staan voor u klaar op: 0573-257722