Home

Nieuwsbrief zomer 2018

Praktijknieuws:

Na een periode, waarin bureaucratische processen ons in de greep hadden, kon collega Jelle Bonte begin juni eindelijk beginnen. Hierdoor kunnen we u allen weer makkelijker helpen, want de praktijk is hierdoor ook weer op vrijdagmiddag geopend.

 

Zomervakantie:

De zomer is al volop begonnen en voor velen is de vakantie in aantocht. Inmiddels is ons vakantieschema gemaakt en door zo veel mogelijk onze onderlinge vakanties te verdelen, is de praktijk in iedere week geopend en kunt u behandeld worden. De dagen dat de praktijk gesloten is voor behandeling, zijn we wel telefonisch te bereiken en kunt u afspraken maken. 

 

Enquêtes:

Al meerdere jaren sturen wij iedere nieuwe patiënt na 3-4 maanden een enquêteformulier. Vorig jaar heeft u ons overall beoordeeld met een 8.6!!!

Wij zijn erg blij met dit resultaat. 

 

De door u gedane suggesties nemen we ter harte. Zo vernamen wij dat extra (steun)beugels in het toilet gewenst waren, deze zijn inmiddels geplaatst. 

 

Krant:

Al enkele jaren schrijven wij met enige regelmaat (korte) artikelen in de lokale krant. In mei van dit jaar hebben we een artikel geschreven over het fenomeen: aanhoudende/persisterende primitieve reflexen.

Dit is een "hot-topic", vooral bij kinderen met leer/gedragsproblemen op school. Inmiddels is er steeds meer onderzoek, dat aantoont dat deze aanhoudende reflexen een sterke reden vormen, waarom er onbalans is in functioneren van beide hersenhelften. Lees het artikel via onderstaande link rustig door en indien u vragen heeft mag u deze aan ons mailen: info@chiropractielochem.nl  onder vermelding van: primitieve reflexen

 

Tips:

Voorkomen is beter dan genezen! In deze periode van het jaar hebben veel mensen rugproblemen, die met enige regelmaat voorkomen hadden kunnen worden. Enkele jaren geleden hebben we daarom al 10-tips zomervakantie voor u gemaakt. (deze kunt u vinden op onze website onder tips/ 10-tips-vakantie) 

Daarnaast is er een algehele tendens waarbij het aantal gevallen huidkanker in Nederland snel toeneemt. Wij willen u nogmaals adviseren om u en uw kinderen regelmatig met zonnebrand in te smeren. ( link van nu.nl: http://www.nu.nl/gezondheid/4803264/komende-twintig-jaar-twee-vijf-keer-zoveel-huidkankerpatienten.html)

 

Namens alle medewerkers wensen wij u een heerlijke zomer toe.

Martijn en Jelle