Home

Nieuwsbrief zomer 2015

Praktijk:

Rooster wijziging:  Eerder berichtten wij u, dat de praktijk tijdelijk niet op vrijdagmiddag geopend zou zijn. Vanaf 1 augustus  is de praktijk weer volgens normale openingstijden geopend. Op vrijdagmiddag is Madelon dan weer aanwezig  en kunnen tussen 13.30uur en 17.30uur behandelingen worden gepland.

In week 25 (15-19 juni) is er de kans om gratis en vrijblijvend gebruik te maken van onze "zomerscreeningsweek!".  Mocht u iemand kennen die klachten heeft, attendeer deze dan op deze mogelijkheid. Hierbij kunnen één op één  vragen en/of problemen worden voorgelegd aan één van de chiropractoren. Er is ook de mogelijkheid om de stand/functie van de wervelkolom te laten controleren. Graag vooraf even bellen om een plaatsje te reserveren.

 

Krant/onderzoek: 

Recentelijk hebben we in het kader van preventie, een artikel geplaatst over scoliose in het weekblad "In de kijker". Deze kunt u terugvinden via onze website, onder: nieuws/artikelen.

Op nu.nl (20 mei) stond een link met een interessant artikel over dit onderwerp, waarin o.a. wordt aangegeven, dat 4% van de bevolking een scoliose heeft en dat er dagelijks 60.000 patiënten met deze 3D verkromming kampen.  

 

Digitaal/social media: 

Vanaf nu kunt u uw kwitantie digitaal ontvangen! Na het afrekenen stuurt de computer uw rekening naar het door u opgegeven e-mailadres. Dit is voor u handig in verband met het digitaal declareren bij uw verzekering en bespaart ons allen en het milieu veel papier.

In april (18-25) hebben we, in het kader van de nationale sportweek,  op facebook veel aandacht besteed aan sport en chiropractie . Hier treft u leuke foto's aan van topsporters en chiropractie en vindt u meerdere tips om klachten bij- en na het sporten te voorkomen.

 

Vakantie:

In de zomervakantie hebben mensen vaak (rug)klachten. Dit kan komen door een lange reis, een ander bed, andere (sport)activiteiten of juist door te weinig bewegen/te veel rusten. Fit en klachtenvrij op vakantie? Bekijk op onze website 10-vakantietips om uw rug in goede conditie te houden tijdens uw vakantie.

Beide chiropractoren zijn om de beurt op vakantie, zodat er regelmatig beschikbaarheid is om een afspraak te maken. Telefonisch zijn wij normaal bereikbaar.

 

Wij wensen u een heel goede gezonde en fijne zomerperiode toe.

Chiropractie lochem; Martijn van Poecke en Madelon Bredie