Home

Nieuwsbrief winter 2017

Praktijknieuws:

Feestdagen: Naast de standaard vrije dagen 25/26 december en 1 januari is de praktijk ook op woensdag 27 en vrijdag 29 december gesloten. Op deze dagen is de praktijk wel telefonisch bereikbaar. Op donderdag 28 december is de praktijk beperkt geopend. 

Verhuizing: Collega Madelon Bredie heeft besloten om te gaan verhuizen naar Noord-Holland. Daarom zal zij haar werkzaamheden in Lochem gaan afbouwen.  Dit houdt in dat ze per 1 februari alleen nog op dinsdag aanwezig zal zijn.

Er wordt inmiddels druk gezocht naar een enthousiaste en geschikte collega om haar werkzaamheden in de toekomst over te nemen. 

 

Tarieven/Vergoedingen:

De tarieven blijven in 2018 voor het 3e opeenvolgend jaar gelijk. Via onze website onder “kosten en vergoedingen/vergoedingen”, kunt u het overzicht van de vergoedingen voor 2018 bekijken. Wellicht dat u op basis van deze informatie uw pakket nog zou willen wijzigen.

Zoals u weet gaat chiropractie niet ten koste van uw eigen risico. Uw eigen risico geldt alleen voor zorg uit de basisverzekering en niet voor zorg die door een aanvullende verzekering is gedekt.

 

Krant:

Het afgelopen jaar hebben we weer (mee)gewerkt aan enkele artikelen die in de (lokale) krant zijn verschenen. Begin dit jaar is het artikel verschenen met de titel: teRUG naar school; winter(pret)! Gezien de sneeuwval van vorige week is dit weer actueel. Het hele artikel kunt u vinden op www.chiropractielochem.nl/nieuws/krantenartikelen.

Via onze website onder het kopje nieuws/krantenartikelen kunt alle andere artikelen ook terug vinden. Onderwerpen die al aanbod zijn gekomen zijn o.a.: zitten, schooltas,hoofdpijn, tabletnek en zwemmen.  Onthoud; sta op voor uw rug en BEWEEG!

 

Tips voor de kerstperiode:

Regelmatig publiceren wij 10-tips over allerlei onderwerpen. Vorig jaar hebben we 10-tips kerst gemaakt. Alle 10-tips kunt u vinden op onze website. Dit omdat er juist tijdens deze periode veel mensen (rug)klachten krijgen/ontwikkelen. 

Deze en eerder verschenen 10-tips kunt u terug vinden via onze website onder het kopje "tips". (http://www.chiropractielochem.nl/chiropractor-lochem/tips.html)

O.a. over: valpreventie, wintersport, en tuinieren

 

Wij wensen  u verder prettige feestdagen en een gezond 2018 toe.

 

Chiropractie lochem; Martijn van Poecke en Madelon Bredie