Home

Nieuwsbrief winter 2016

Praktijk:

Feestdagen: Naast de standaard vrije dagen 25/26 december en 1 januari is de praktijk ook 30 december en op 2+4 januari gesloten. Op deze dagen is de praktijk wel telefonisch bereikbaar. 

 

Screening: 

In de week van maandag 16 januari t/m vrijdag 20 januari 2017 is er weer de gelegenheid om gebruik te maken van onze jaarlijkse gratis screening. Deze week is bedoeld voor mensen die (nog) niet bekend zijn met chiropractie om gratis en vrijblijvend een afspraak te maken met een van de chiropractoren om één op één de situatie te bespreken/te laten bekijken. Attendeer uw familie en kennissen al vast op deze mogelijkheid. 

 

Tarieven/Vergoedingen:

De tarieven blijven voor 2017 gelijk aan de huidige tarieven van 2016.

Via onze website, kunt u het overzicht van de vergoedingen voor 2017 bekijken. Wellicht dat u op basis van deze informatie u pakket nog zou willen wijzigen.

Zoals u weet gaat chiropractie niet ten koste van uw eigen risico. Uw eigen risico geldt alleen voor zorg uit de basisverzekering en niet voor zorg die door een aanvullende verzekering is gedekt.

 

Krant/onderzoek:

Het afgelopen jaar hebben we weer (mee)gewerkt aan enkele artikelen die in de (lokale) krant zijn verschenen. Deze gingen o.a. over kinderen en hoofdpijn, de tabletnek, en start van het sportseizoen. Daarnaast is er een artikel verschenen voor Nijmeegse Studenten over het zitgedrag, waaraan Martijn heeft mee gewerkt. Deze artikelen zijn terug te vinden via onze website onder nieuws/krantenartiklen.

In de vorige nieuwsbrief heeft u kunnen lezen over de campagne "Sta op en Beweeg". In de praktijk hebben we ruim 350 stappentellers weg gegeven en hebben we actief mee gedaan aan de 10.000 stappenchallenge. een veel gehoorde reactie was: "10.000 is wel erg veel per dag, dat haal ik nooit!" Al met al is deze campagne erg goed geweest om mensen bewust te maken dat alleen regelmatig bewegen echt helpt. Volgend jaar zal er een vervolg komen op deze positieve campagne. Tot die tijd; blijf actief en probeer fit te blijven. 

 

Tips voor de kerstperiode:

Regelmatig publiceren wij 10-tips over allerlei onderwerpen. Recent hebben we 10-tips kerst gemaakt. Deze kunt u vinden via onze website onder het kopje “tips”. Dit omdat er juist tijdens deze periode veel mensen (rug)klachten krijgen/ontwikkelen. 

De eerder verschenen “10-tips” kunt u hier ook terug vinden.  

 

Wij wensen  u verder prettige feestdagen en een gezond 2017 toe.

 

Chiropractie lochem; Martijn van Poecke en Madelon Bredie