Home

Nieuwsbrief winter 2015

Praktijk:
Feestdagen: Zoals u van ons gewend bent, is de praktijk in de komende periode zo veel mogelijk geopend. Naast de standaard vrije dagen 25/26 december en 1 januari is de praktijk ook maandag 21 en woensdag 23 december gesloten. Op 24 december (kerstavond) en 31 december (oudejaarsavond) is de praktijk gedeeltelijk geopend.

Screening:
In de week van maandag 18 januari t/m vrijdag 22 januari 2016 is er weer de gelegenheid om gebruik te maken van een gratis screening. Deze week is voor mensen die (nog) niet bekend zijn met chiropractie om gratis en vrijblijvend een afspraak te maken met een van de chiropractoren om één op één de situatie te bespreken/te laten bekijken. Attendeer uw familie en kennissen al vast op deze mogelijkheid.

Vergoedingen:
Inmiddels zijn de vergoedingen voor chiropractie voor 2016 bekend. Zoals u weet gaat chiropractie niet ten kosten van uw eigen risico. Via onze website, vindt u het overzicht van de meeste verzekeringspakketten m.b.t. chiropractie onder het kopje: kosten en vergoedingen.

Mocht u nog van verzekeraar of aanvullend pakket willen wisselen, doe hier dan u voordeel mee.

Belangenvereniging:
Er is sinds enkele maanden een actieve belangenvereniging patiënten chiropractie!

Meer informatie kunt u vinden via facebook; www.facebook.com/belangenverenigingchiropractie

of via de website. (www.belangenverenigingpatientenchiropractie.nl) De vereniging heeft o.a. als doel om kennis en informatie over chiropractie te verspreiden, naast het behartigen van de patiëntenbelangen. Zowel patiënten als chiropractoren zijn gebaat bij een goede en grote vereniging. 

Tips:
Op onze website verschijnt er regelmatig een nieuwe "10-tips". De meest recente is gemaakt naar aanleiding van de "sta op voor je rug-campagne". Binnenkort zult u hier ook 10-tips voor op de wintersport aantreffen. 

Lees de voor u relevante onderwerpen eens door, wellicht zit er voor u een handige/praktische tip bij.

Wij wensen  u verder prettige feestdagen en een gezond 2016 toe.

Chiropractie lochem; Martijn van Poecke en Madelon Bredie