Home

Nieuwsbrief voorjaar 2020

Praktijk info:
Verandering in de praktijk:
Na 4 jaar met veel plezier met Lida te hebben samen gewerkt, gaan we eind maart afscheid nemen van elkaar. Lida heeft aangegeven dat ze op haar 65e wil stoppen met werken, ze wil meer tijd besteden aan haar kleinkinderen en aan haar moeder en samen met haar man genieten van de vrije tijd. Haar inzet en enthousiasme zullen we gaan missen. Al met al heeft Lida zich ruim 20! jaar ingezet voor chiropractie.

Graag wil ik de patiënten langs deze weg bedanken voor de fijne (soms ook vertrouwelijke) en leuke gesprekken die ik met u had aan de balie. Mijn werk, assistente chiropractie, heb ik met veel passie en liefde voor het vak en de medemens gedaan. Ik vond het moeilijk om de beslissing te nemen om te stoppen met een leuke baan, fijne collega’s en zeer gewaardeerde werkgever, maar vind het ook fijn om meer vrije tijd te krijgen en te genieten van alles wat me dierbaar is. Ik wens iedereen heel veel gezondheid en geluk in de toekomst. Blijf in beweging als het mogelijk is en maak van iedere dag een mooie dag. Geniet, ook als de zon niet schijnt! Groetjes Lida

Preventie:
Het zal u vast niet ontgaan zijn, maar ook van onze kant een kleine mededeling betreffende het Corona-virus.
De adviezen van het RIVM zijn duidelijk, doe een pas op de plaats en vermijd (niet noodzakelijk) contact. Wij zullen deze adviezen blijven volgen.
1) In de praktijk houden wij ons ook al aan de regel: geen handen meer geven.
2) zorg voor goede persoonlijk hygiëne (handen wassen en hoest-/niesprotocol)
3) Hiervoor geldt dus ook, dat u bij klachten even uw afspraak bij ons moet verzetten.
Bij twijfel over uw gezondheid, neem contact met uw huisarts.

Enquêtes:
Al voor het 7e jaar sturen wij iedere nieuwe patiënt na 3-4 maanden een enquêteformulier. Vorig jaar heeft u ons overall beoordeeld met een 8.5!!!
Wij zijn erg blij met dit resultaat.
De door u gedane suggesties nemen we ter harte. Uw persoonlijke verhalen worden enorm gewaardeerd.
Mocht u nog geen enquête hebben ontvangen en toch graag uw mening geven of uw verhaal willen delen, stuur dan een email naar: info@chiropractielochem.nl met als onderwerp; enquête.

Preventie/Tips:
In de media is er veel aandacht voor de richtlijnen m.b.t. het niet/minder verspreiden van het Corona-virus. Naast deze tips willen wij u ook graag helpen bij het optimaliseren van uw algehele gezondheid. Hiervoor hebben we enkele jaren geleden al 10-tips uitgegeven.
Juist is dit van extra belang want hoe beter de algehele gezondheid, hoe minder vatbaar u bent, hoe beter uw immuunsysteem werkt en indien nodig hoe beter/sneller u zult herstellen.
Deze kunt u vinden via: www.chiropractielochem.nl/tips/


Martijn van Poecke en Heleen Hammink