Home

Nieuwsbrief voorjaar 2018

Praktijknieuws:
Madelon: In onze vorige nieuwsbrief heeft u gelezen dat Madelon besloten heeft om naar Noord-Holland te verhuizen waardoor ze onze praktijk gaat verlaten. Inmiddels is duidelijk dat ze per 1 mei stopt in Lochem. Wij hebben de afgelopen jaren met enorm veel plezier samen gewerkt met Madelon en zullen haar als persoon en collega gaan missen.
Wij wensen haar alle succes en geluk.

Jelle:
Wij zijn blij u te kunnen vertellen dat Jelle Bonte ons team komt versterken en de taken van Madelon gaat overnemen en voortzetten. Zodra de administratieve handelingen en registratie klaar is zal hij aan de slag gaan. We hopen/streven hierbij naar 1 mei. Wij hebben Jelle inmiddels leren kennen als een zeer fijne en prettige collega. Van oorsprong afkomstig uit Vlaanderen gaat Jelle nu 2 dagen aan de slag bij ons in Lochem (dinsdag en vrijdag) en op de andere dagen bij collega's in Arnhem.
Jelle was voordat hij besloot chiropractie te gaan studeren al fysiotherapeut en heeft daarmee al werkervaring opgedaan. Na maanden wachten heeft hij recent zijn laatste praktijktoets afgelegd aan de Chiropractische Universiteit in Parijs. Naast chiropractor is Jelle een vervent sportman. In het verleden heeft hij veel aan wielrennen en cyclocross gedaan. Momenteel is hij actief als triatleet.

Screening:
Normaliter bent u van ons gewend dat we in januari één van de jaarlijkse screeningsweken houden, echter konden we door de personeelsveranderingen dat dit jaar niet doen. Nu Jelle per 1 mei ons team komt versterken, kunnen we ook weer een screeningsweek aanbieden. Deze zal in de week van maandag 14 t/m vrijdag 18mei gehouden worden. Attendeer uw vrienden/kennissen/familieleden met alvast op deze week.

Wetgeving:
De afgelopen maanden is er in Nederland veel veranderd op dit gebied. Voor Chiropractoren zijn er 2 specifieke aandachtsgebieden. De veranderde Europeese wet op de persoonsgegevensbeveiliging en de eis vanuit Nederland over informatievoorziening. Als praktijk zullen wij er voor blijven zorgen dat we beide aspecten met de grootste zorg en professionaliteit regelen. Door deze 2 maatregelen zal er de komende weken/maanden in de praktijk meer papierwerk zijn voor u en ons. Bij voorbaat onze excuses voor het ongemak. Via onze website: https://www.chiropractielochem.nl/chiropractor-lochem/privacy.html kunt u onze privacy verklaring lezen.

Tips:
De lente is begonnen! Daarom in deze rubriek aandacht voor meer bewegen en preventie van klachten.
Meer bewegen is van belang om ons bewegingsstelsel te blijven onderhouden en te activeren. Dit is een mooie tijd van het jaar om weer een goede regelmaat te starten in activiteiten zoals wandelen, zwemmen en fietsen.
De lente is ook het seizoen dat de tuin weer volop aandacht nodig heeft. Enkele jaren geleden hebben we al onze 10-tips tuinieren geschreven (zie op de website onder het kopje tips). Doe u voordeel met deze tips, want voorkomen is beter dan genezen..

Chiropractie lochem; Martijn van Poecke en Madelon Bredie