Home

Nieuwsbrief najaar 2015

Praktijk:

Zaterdag 26 september aanstaande is er in de praktijk een open dag  van 9.30-13.30 uur. Hier kunt u geheel gratis en vrijblijvend uw situatie/klachten bespreken met één van de aanwezige chiropractoren. Ook kan er een kort chiropractisch onderzoek uitgevoerd worden naar de functie/stand van uw wervelkolom en bekken. Met deze informatie kunt u dan beslissen of u verder wilt gaan met een volledig onderzoek/behandeltraject. In de afgelopen jaren hebben veel patiënten deze methodiek als prettig ervaren (zie ook ervaringen op onze website).

Jubilea:

Er zijn in deze periode 2 jubilea!! op 18 september is het precies 120 jaar geleden dat door D.D. Palmer de eerste chiropractische correctie is uitgevoerd. Sindsdien heeft het beroep zich enorm ontwikkeld tot een moderne, effectieve en veilige methode voor klachten aan het bewegingsapparaat en de wervelkolom in het bijzonder. Tevens bestaat de Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA) dit jaar 40-jaar. De NCA zet zich breed in voor chiropractie in het algemeen, voor de patienten en voor de chiropractoren. Het NCA-lidmaatschap staat garant voor moderne, kwalitatief goede chiropractoren.

Sta op voor je Rug!: 

Nederlanders zitten gemiddeld 6,8uur per dag. Hiermee zijn we Europees kampioen! Om dit probleem verder onder de aandacht te brengen en mensen te attenderen op de problemen en oplossingen is de NCA een campagne begonnen. Deze campagne, staopvoorjerugl steunen wij enorm. Klachten voorkomen is namelijk beter dan genezen. Kijkt u eens op www.staopvoorjerug.nl of via www.facebook.com/staopvoorjerug.  

Om meer mensen te informeren over chiropractie wordt er door de NCA een landelijke screening georganiseerd op zaterdag 7 november. De deelnemende praktijken zijn die dag geopend voor vragen, advies en is er de mogelijkheid om de stand/functie van de wervelkolom te laten checken. Zoals u van ons gewend bent, is dit alles natuurlijk gratis en vrijblijvend. 

Digitaal:

Inmiddels is de website aangepast, waardoor deze nu ook "responsive" is. Dit betekent dat deze ook goed op mobiele apparaten (telefoon/i-pad) te bekijken is. Inmiddels zijn er ook al enkele foto's vervangen. Regelmatig worden er artikelen of tips toegevoegd. Onder het kopje tips, treft u meerdere preventieve adviezen. Bij nieuws staan meerdere artikelen die in de (lokale) krant zijn verschenen en treft u ook eerdere nieuwsbrieven aan. Zoals u in de vorige nieuwsbrief heeft kunnen lezen, worden (bijna alle) nota's nu digitaal verstuurd. Dit wordt door de meeste mensen als zeer prettig ervaren. Controleert u samen met ons even of we wel uw juiste e-mailadres hebben?