Home

Nieuwsbrief jubileum 2016

10-jaar:

Op 7 april is het exact 10-jaar geleden, dat de deur van Chiropractie Lochem werd geopend. Die avond werd de officiële opening verricht door de heer Spekreijse. (destijds burgemeester van gem. Lochem).

In de afgelopen jaren heeft, zowel het vak als de praktijk, zich steeds verder ontwikkeld. In de afgelopen maanden heeft u op onze facebookpagina wekelijks foto's kunnen zien van de verschillende stadia van de praktijk gedurende deze jaren. 

In deze voor ons speciale maand zullen we daarom enkele extra acties hebben i.v.m. dit jubileum. Hierover leest u hieronder meer.

 

Presentje:

Wie jarig is trakteert. In verband met ons jubileum zullen we in april beginnen met het uitdelen van een presentje (1 per persoon en zolang de voorraad strekt) aan iedereen die deze maand behandeld wordt.

Op donderdag 7 april 2016, worden de bezoekers op een extraatje getrakteerd om deze dag nog verder op te vrolijken.

 

Screening:

Om het vak verder onder de aandacht te brengen organiseren we in de week van maandag 11 april tot en met vrijdag 15 april, een screeningsweek. Hierbij is er voor iedereen die nog niet bekend is met chiropractie de gelegenheid om zijn/haar klachten 1 op 1 te bespreken en de functie/stand van de rug te laten checken door één van beide chiropractoren. Zoals u van ons gewend bent is dit natuurlijk geheel vrijblijvend en gratis.

Ook voor de bezoekers van de screeningsweek ligt er een presentje klaar.

 

Een nieuw gezicht/een nieuwe stem:

Hoorde u aan de telefoon een andere stem? Zag u wellicht een nieuw gezicht achter de balie? Dat klopt. In de afgelopen periode heeft Lida al meerdere dagdelen meegelopen achter de balie/receptie en per eind maart is ze het team komen versterken. Lida heeft al velen jaren ervaring door haar eerdere werkzaamheden bij een collega chiropractor. Wij zijn erg blij met haar komst. Mede door de komst van Lida, werd het voor Carolien makkelijker om een stapje terug te doen. Per 1 april zal zij niet meer een vast dagdeel aanwezig zijn, maar is ze gelukkig nog regelmatig op de praktijk als invalkracht.

 

Chiropractie lochem; Martijn van Poecke en Madelon Bredie