Home

Nieuwsbrief herfst 2016

Praktijkinformatie:

In de vorige nieuwsbrief heeft u kunnen lezen dat beide chiropractoren tijdelijk in de praktijk in Deventer werkzaam zijn i.v.m. het zwangerschapsverlof van Martijn’s vrouw. Op 6 september zijn Ailsa en Martijn de trotse ouders geworden van een dochter: Delphine. 

Per december loopt het verlof ten einde, waardoor we de praktijkuren weer kunnen aanpassen. Vanaf 28 november is de praktijk ook weer geopend op maandagochtend. Om meer ruimte en flexibiliteit in de agenda te creëren, gaat Madelon per 1 december naast iedere dinsdag wisselend op donderdag of vrijdag werken. 

 

Sta op en Beweeg:

Volgend op de succesvolle campagne van vorig jaar: Sta op voor je Rug, gaat de NCA dit jaar verder met: Sta op en Beweeg. Wetende dat een inactieve levensstijl (m.n. veel zitten) meerdere negatieve effecten heeft op onze gezondheid willen we met deze campagne mensen verder bewust maken en stimuleren om meer/voldoende te bewegen. Kijk op www.staopenbeweeg.nl voor tips en informatie.

 

Stappenchallenge:

Om mensen bewust te maken van de hoeveelheid stappen die je zet en om te motiveren om aan het dagelijks minimum van 10.000 stappen te komen, is de NCA stappenchallenge geïntroduceerd. Kijk op www.chiropractielochem.nl en volg de instructies in het actieblok op de 1e pagina om te beginnen met de challenge. Wij doen ook mee!

Onderzoek heeft aangetoond dat 93% van de mensen die een stappenteller zijn gaan gebruiken blijvend meer zijn gaan bewegen! En dat is waar we naar toe willen: Sta op en beweeg! Dat is heel goed voor lichaam en geest.

Laten we met z’n allen een positieve beweging in gang zetten!

 

Landelijke Screening (week):

Natuurlijk gebruiken we de challenge om aandacht te vestigen op het belang van goed/bewust bewegen. Hiervoor is het belangrijk dat er een goede check wordt uitgevoerd, een ieder kan dan ook terecht voor een vrijblijvende screening In de week van maandag 31 oktober t/m vrijdag 4 november. Deze week is bedoeld voor mensen die (nog) niet bekend zijn met chiropractie om gratis een afspraak te maken met één van de chiropractoren om één op één uw situatie te bespreken/te laten bekijken. (tijdens deze screening vindt er geen behandeling plaats) Attendeer uw familie en kennissen al vast op deze mogelijkheid. 

 

Wij wensen u allen een hele fijne herfst.

Chiropractie lochem; Martijn van Poecke en Madelon Bredie