Home

Nieuws

Nieuwsbrief herfst 2016
Praktijkinformatie:In de vorige nieuwsbrief heeft u kunnen lezen dat beide chiropractoren tijdelijk in de praktijk in Deventer werkzaam zijn i.v.m. het zwangerschapsverlof van Martijn’s vrouw. Op 6 september zijn A..
Nieuwsbrief zomer 2016
Praktijkinformatie:In de vorige nieuwsbrief heeft u over ons jubileum kunnen lezen. Iedereen bedankt voor alle felicitaties, kaartjes en leuke attenties!In de vakantieperiode zullen we proberen om de praktijkuren zoveel ..
Nieuwsbrief jubileum 2016
10-jaar:Op 7 april is het exact 10-jaar geleden, dat de deur van Chiropractie Lochem werd geopend. Die avond werd de officiële opening verricht door de heer Spekreijse. (destijds burgemeester van gem. Lochem).In de ..
Nieuwsbrief winter 2015
Praktijk:Feestdagen: Zoals u van ons gewend bent, is de praktijk in de komende periode zo veel mogelijk geopend. Naast de standaard vrije dagen 25/26 december en 1 januari is de praktijk ook maandag 21 en woensdag 23 dec..
Nieuwsbrief najaar 2015
Praktijk:Zaterdag 26 september aanstaande is er in de praktijk een open dag  van 9.30-13.30 uur. Hier kunt u geheel gratis en vrijblijvend uw situatie/klachten bespreken met één van de aanwezige chirop..
Nieuwsbrief zomer 2015
Praktijk:Rooster wijziging:  Eerder berichtten wij u, dat de praktijk tijdelijk niet op vrijdagmiddag geopend zou zijn. Vanaf 1 augustus  is de praktijk weer volgens normale openingstijden geopend. Op vrijdagmi..
Nieuwsbrief voorjaar 2015
Praktijk:Opendag! Op zaterdag 11 april aanstaande is de praktijk van 09.30-13.30 uur geopend voor mensen met vragen over chiropractie, of mensen die willen weten of chiropractie wellicht iets voor hen kan betekenen. Hier..