Home

Nieuws

Nieuwsbrief herfst 2016

Praktijkinformatie:

In de vorige nieuwsbrief heeft u kunnen lezen dat beide chiropractoren tijdelijk in de praktijk in Deventer werkzaam zijn i.v.m. het zwangerschapsverlof van Martijn’s v..

Nieuwsbrief zomer 2016

Praktijkinformatie:

In de vorige nieuwsbrief heeft u over ons jubileum kunnen lezen. Iedereen bedankt voor alle felicitaties, kaartjes en leuke attenties!

In de vakantieperiode zullen we p..

Nieuwsbrief jubileum 2016

10-jaar:

Op 7 april is het exact 10-jaar geleden, dat de deur van Chiropractie Lochem werd geopend. Die avond werd de officiële opening verricht door de heer Spekreijse. (destijds burgemees..

Nieuwsbrief winter 2015

Praktijk:
Feestdagen: Zoals u van ons gewend bent, is de praktijk in de komende periode zo veel mogelijk geopend. Naast de standaard vrije dagen 25/26 december en 1 januari is de praktijk ook maa..

Nieuwsbrief najaar 2015

Praktijk:

Zaterdag 26 september aanstaande is er in de praktijk een open dag  van 9.30-13.30 uur. Hier kunt u geheel gratis en vrijblijvend uw situatie/klachten bespreken met é&eacut..

Nieuwsbrief zomer 2015

Praktijk:

Rooster wijziging:  Eerder berichtten wij u, dat de praktijk tijdelijk niet op vrijdagmiddag geopend zou zijn. Vanaf 1 augustus  is de praktijk weer volgens normale openingst..

Nieuwsbrief voorjaar 2015

Praktijk:

Opendag! Op zaterdag 11 april aanstaande is de praktijk van 09.30-13.30 uur geopend voor mensen met vragen over chiropractie, of mensen die willen weten of chiropractie wellicht iets v..