Home

Nieuws

Nieuwsbrief zomer 2017

Praktijkinformatie: 

De zomervakantie staat voor velen weer voor de deur. In de vakantieperiode zullen we proberen om de praktijkuren zo veel mogelijk normaal door te laten lopen, maar dit ..

Nieuwsbrief voorjaar 2017
Praktijk: Inmiddels zijn we officieel al weer in de lente van 2017 aangekomen. Zoals velen van u al hebben gemerkt, maken we op de praktijk inmiddels gebruik van digitale dossiers. Deze overstap hebben we in de afgelopen..
Nieuwsbrief winter 2016

Praktijk:

Feestdagen: Naast de standaard vrije dagen 25/26 december en 1 januari is de praktijk ook 30 december en op 2+4 januari gesloten. Op deze dagen is de praktijk wel telefonisch bereikbaa..

Nieuwsbrief herfst 2016

Praktijkinformatie:

In de vorige nieuwsbrief heeft u kunnen lezen dat beide chiropractoren tijdelijk in de praktijk in Deventer werkzaam zijn i.v.m. het zwangerschapsverlof van Martijn’s v..

Nieuwsbrief zomer 2016

Praktijkinformatie:

In de vorige nieuwsbrief heeft u over ons jubileum kunnen lezen. Iedereen bedankt voor alle felicitaties, kaartjes en leuke attenties!

In de vakantieperiode zullen we p..

Nieuwsbrief jubileum 2016

10-jaar:

Op 7 april is het exact 10-jaar geleden, dat de deur van Chiropractie Lochem werd geopend. Die avond werd de officiële opening verricht door de heer Spekreijse. (destijds burgemees..

Nieuwsbrief winter 2015

Praktijk:
Feestdagen: Zoals u van ons gewend bent, is de praktijk in de komende periode zo veel mogelijk geopend. Naast de standaard vrije dagen 25/26 december en 1 januari is de praktijk ook maa..