Home

Nieuws

Nieuwsbrief zomer 2018
Praktijknieuws:Na een periode, waarin bureaucratische processen ons in de greep hadden, kon collega Jelle Bonte begin juni eindelijk beginnen. Hierdoor kunnen we u allen weer makkelijker helpen, want de praktijk is hierd..
Nieuwsbrief voorjaar 2018
Praktijknieuws: Madelon: In onze vorige nieuwsbrief heeft u gelezen dat Madelon besloten heeft om naar Noord-Holland te verhuizen waardoor ze onze praktijk gaat verlaten. Inmiddels is duidelijk dat ze per 1 mei stopt in ..
Nieuwsbrief winter 2017
Praktijknieuws:Feestdagen: Naast de standaard vrije dagen 25/26 december en 1 januari is de praktijk ook op woensdag 27 en vrijdag 29 december gesloten. Op deze dagen is de praktijk wel telefonisch bereikbaar. Op do..
Nieuwsbrief herfst 2017
Praktijknieuws:Recentelijk zijn Madelon en Martijn weer een weekend op cursus geweest. Dit was het 2e weekend uit een drieluik. Deze serie focust vooral op de overlap tussen problemen met de houding/motoriek en de onbala..
Nieuwsbrief zomer 2017
Praktijkinformatie: De zomervakantie staat voor velen weer voor de deur. In de vakantieperiode zullen we proberen om de praktijkuren zo veel mogelijk normaal door te laten lopen, maar dit zal in de vakantieweken van..
Nieuwsbrief voorjaar 2017
Praktijk: Inmiddels zijn we officieel al weer in de lente van 2017 aangekomen. Zoals velen van u al hebben gemerkt, maken we op de praktijk inmiddels gebruik van digitale dossiers. Deze overstap hebben we in de afgelopen..
Nieuwsbrief winter 2016
Praktijk:Feestdagen: Naast de standaard vrije dagen 25/26 december en 1 januari is de praktijk ook 30 december en op 2+4 januari gesloten. Op deze dagen is de praktijk wel telefonisch bereikbaar.  Screening:&nb..