Home

Nieuws

Nieuwsbrief voorjaar 2017
Praktijk: Inmiddels zijn we officieel al weer in de lente van 2017 aangekomen. Zoals velen van u al hebben gemerkt, maken we op de praktijk inmiddels gebruik van digitale dossiers. Deze overstap hebben we in de afgelopen..
Nieuwsbrief winter 2016

Praktijk:

Feestdagen: Naast de standaard vrije dagen 25/26 december en 1 januari is de praktijk ook 30 december en op 2+4 januari gesloten. Op deze dagen is de praktijk wel telefonisch bereikbaa..

Nieuwsbrief herfst 2016

Praktijkinformatie:

In de vorige nieuwsbrief heeft u kunnen lezen dat beide chiropractoren tijdelijk in de praktijk in Deventer werkzaam zijn i.v.m. het zwangerschapsverlof van Martijn’s v..

Nieuwsbrief zomer 2016

Praktijkinformatie:

In de vorige nieuwsbrief heeft u over ons jubileum kunnen lezen. Iedereen bedankt voor alle felicitaties, kaartjes en leuke attenties!

In de vakantieperiode zullen we p..

Nieuwsbrief jubileum 2016

10-jaar:

Op 7 april is het exact 10-jaar geleden, dat de deur van Chiropractie Lochem werd geopend. Die avond werd de officiële opening verricht door de heer Spekreijse. (destijds burgemees..

Nieuwsbrief winter 2015

Praktijk:
Feestdagen: Zoals u van ons gewend bent, is de praktijk in de komende periode zo veel mogelijk geopend. Naast de standaard vrije dagen 25/26 december en 1 januari is de praktijk ook maa..

Nieuwsbrief najaar 2015

Praktijk:

Zaterdag 26 september aanstaande is er in de praktijk een open dag  van 9.30-13.30 uur. Hier kunt u geheel gratis en vrijblijvend uw situatie/klachten bespreken met é&eacut..