Home

Nieuws

Nieuwsbrief voorjaar 2019
Praktijknieuws:
Een jaar geleden las u in de voorjaarseditie van onze nieuwsbrief dat Jelle Bonte ons team kwam versterken na de aangekondigde verhuizing van Madelon Bredie naar Noord-Holland. Hela..
Inloopspreekuur

Iedere eerste dinsdag van de maand hebben wij een inloopspreekuur. U heeft de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend uw rug te laten nakijken door de chiropractor.
Het is belangrijk te weten dat tijdens dez..

Nieuwsbrief winter 2018
Praktijknieuws:
Feestdagen: Naast de standaard vrije dagen 25/26 december en 31 dec/1 januari is de praktijk ook op woensdag 2 en donderdag 3 januari gesloten. Op de andere dagen i..
Nieuwsbrief herfst 2018

Praktijknieuws:

Op 7 oktober is het al weer 12,5 jaar geleden dat de praktijk door toenmalig burgemeester Spekrijese is geopend. In deze jaren is de praktijk flink gegroeid en veranderd. Inmidde..

Nieuwsbrief zomer 2018

Praktijknieuws:

Na een periode, waarin bureaucratische processen ons in de greep hadden, kon collega Jelle Bonte begin juni eindelijk beginnen. Hierdoor kunnen we u allen weer makkelijker helpen..

Nieuwsbrief voorjaar 2018
Praktijknieuws:
Madelon: In onze vorige nieuwsbrief heeft u gelezen dat Madelon besloten heeft om naar Noord-Holland te verhuizen waardoor ze onze praktijk gaat verlaten. Inmiddels is duidelijk dat..
Nieuwsbrief winter 2017

Praktijknieuws:

Feestdagen: Naast de standaard vrije dagen 25/26 december en 1 januari is de praktijk ook op woensdag 27 en vrijdag 29 december gesloten. Op deze dagen is de prakti..