Home

Nieuws

Nieuwsbrief winter 2018
Praktijknieuws:
Feestdagen: Naast de standaard vrije dagen 25/26 december en 31 dec/1 januari is de praktijk ook op woensdag 2 en donderdag 3 januari gesloten. Op de andere dagen i..
Nieuwsbrief herfst 2018

Praktijknieuws:

Op 7 oktober is het al weer 12,5 jaar geleden dat de praktijk door toenmalig burgemeester Spekrijese is geopend. In deze jaren is de praktijk flink gegroeid en veranderd. Inmidde..

Nieuwsbrief zomer 2018

Praktijknieuws:

Na een periode, waarin bureaucratische processen ons in de greep hadden, kon collega Jelle Bonte begin juni eindelijk beginnen. Hierdoor kunnen we u allen weer makkelijker helpen..

Nieuwsbrief voorjaar 2018
Praktijknieuws:
Madelon: In onze vorige nieuwsbrief heeft u gelezen dat Madelon besloten heeft om naar Noord-Holland te verhuizen waardoor ze onze praktijk gaat verlaten. Inmiddels is duidelijk dat..
Nieuwsbrief winter 2017

Praktijknieuws:

Feestdagen: Naast de standaard vrije dagen 25/26 december en 1 januari is de praktijk ook op woensdag 27 en vrijdag 29 december gesloten. Op deze dagen is de prakti..

Nieuwsbrief herfst 2017

Praktijknieuws:

Recentelijk zijn Madelon en Martijn weer een weekend op cursus geweest. Dit was het 2e weekend uit een drieluik. Deze serie focust vooral op de overlap tussen problemen met de ho..

Nieuwsbrief zomer 2017

Praktijkinformatie: 

De zomervakantie staat voor velen weer voor de deur. In de vakantieperiode zullen we proberen om de praktijkuren zo veel mogelijk normaal door te laten lopen, maar dit ..