Home

Nieuws

Nieuwsbrief zomer/herfst 2023
Verandering in de praktijkIn de zomer heeft Heleen aangegeven dat ze de praktijk in Lochem na 3,5 jaar gaat verlaten.Hierdoor gaat ze per september haar uren afbouwen en zal ze haar laatste werkdag hebben op vrijdag 27 o..
Nieuwsbrief kerst 2022
Op een gezonde kerstperiode en een goed 2023! Praktijkinformatie: De laatste nieuwsbrief van dit jaar! Natuurlijk wensen we iedereen een hele fijne periode en alle geluk en gezondheid voor 2023! In de week na kerst, is d..
Nieuwsbrief herfst 2022
De zomer is voorbij en de herfst is weer begonnen. Door de kortere dagen en het herfstachtige weer wordt er vaak minder bewogen deze periode. Voorkomen is beter dan genezen, denk daarom nog eens extra over deze 10-t..
Nieuwsbrief zomer 2022
Zomer 2022!Fit de zomer in?Maak gebruik van onze tips ter preventieBij vragen of chiropractie kan helpen, maak een screeningsafspraak! Fitte start?Wie wil dat nou niet? Helaas komt dit niet vanzelf, maar moeten we daar w..
Nieuwsbrief zomer 2021
Fit de zomer in!Wie wil dat nou niet? Helaas komt dit niet vanzelf, maar moeten we daar vaak wel wat voor doen. Dit begint vaak met iets veranderen in onze dagelijkse routine. Kleine aanpassingen kunnen al veel opleveren..
Nieuwsbrief zomer 2020
Praktijk infoOp 10 januari 2008 begon Ria Dekker in de praktijk, nu dus 12,5 jaar geleden. Dus hebben we een jubileum. Echt super!!! Recent is ze helaas niet veel op de praktijk aanwezig geweest, want ze is nog herstelle..
Nieuwsbrief voorjaar 2020
Praktijk info:Verandering in de praktijk:Na 4 jaar met veel plezier met Lida te hebben samen gewerkt, gaan we eind maart afscheid nemen van elkaar. Lida heeft aangegeven dat ze op haar 65e wil stoppen met werken, ze wil ..