Home

chiropractor

Martijn van Poecke   

Bij deze wil ik me graag aan u voorstellen.

Ik ben in 1974 geboren in Gorssel en heb hier ook mijn volledige jeugd en tienerjaren doorgebracht. Na de lagere school doorlopen te hebben, ben ik op het Isendoorn college in Zutphen/Warnsveld terecht gekomen waar ik het VWO doorlopen heb. De eindexamens hiervan zijn met goed gevolg afgelegd in 1994, waarna ik direct chiropractie ben gaan studeren.

Aangezien er tot op heden geen mogelijkheid is om dit vak in Nederland te studeren ben ik naar Engeland verhuisd, waar ik aan het Anglo-European College of Chiropractic heb gestudeerd. Een voltijdse 5-jarige universitaire opleiding.

Na in juni 1999 te zijn afgestudeerd ben ik in Rijssen als chiropractor aan de slag gegaan.

In 2006 heb ik de praktijk in Lochem geopend. Sinds die tijd ben ik met veel plezier en enthousiasme hier werkzaam.

In hetzelfde jaar heb ik besloten om een 3 jarige specialisatie te volgen. Dit is een universitaire studie in chiropractische pediatrie. Pediatrie is het vakgebied dat zich bezig houdt met het onderzoeken en behandelen van baby’s en kinderen. Deze extra studie heb ik in 2009 middels een wetenschappelijk onderzoek afgesloten.

Als geregistreerd chiropractor bij de Stichting Chiropractie Nederland en als lid van de Nederlandse Chiropractoren Associatie ben ik verplicht mijn bij- en nascholing op goed niveau te houden.

Via de beroepsvereniging en het register is het klachtrecht en geschilrecht geregeld, zoals verplicht is in de Nederlandse wet (wkkgz).