Home

Klant ervaring

M.M. 19 jaar

Opeens kreeg ik pijnklachten in mijn schouder, en kon niet echt begrijpen waarom ik deze kreeg. Mijn familie heeft goede ervaringen met deze praktijk en heeft deze aan mij geadviseerd, waar ik heel blij mee ben! Ik ben vriendelijk geholpen en ben nu na 5 behandelingen bijna 100% pijnvrij!! Echt super! En ondanks dat ik bijna 100% pijnvrij ben, streeft de chiropractor naar 200%. Dit geeft mij vertrouwen in de behandeling en de chiropractor.


D.S. 85+ jaar

Als 85 plusser voor het eerst in mijn leven ervaring met chiropractie. Ik ervaar dat mijn klachten verminderd zijn en stabiliseren. Martijn begeleidt mij goed en legt alles duidelijk uit.


M.H. 33 jaar

Mijn ervaring van de behandeling in de praktijk is heel positief. Ik kwam binnen met klachten aan mijn rechter bekken waardoor ik het gevoel had scheef te staan. Ik voelde continu druk aan de rechterkant van mijn lichaam. Ook in de onderrug en ook aan mijn schouder. Door de techniek van de chiropractor heb ik tijdens de behandeling geen last ervaren en knapte ik na elke behandeling meer op. Doordat de druk is weggenomen en ik geen last meer heb van mijn bekken ben ik ook minder snel vermoeid.


H.W. 66 jaar

Komend van een andere praktijk, waar ik jarenlang was, meteen het gevoel hebben dat ik op dezelfde, prettige manier behandeld wordt.


W.v.D. 48 jaar

Ik ben tevreden, maar helaas heeft het voor mij geen resultaat behaald, aangezien toch echt rust de genezing meer bevorderde. De hernia is nu voor 80% verminderd en klachten stukken minder, toch erg tevreden over Martijn.H.K. 65 jaar

Was er voor mijn rugklachten, liep hier al een aantal jaren mee, heb fysio/osteopathie gehad maar dit hielp altijd maar tijdelijk. Op advies van mijn vrouw naar jullie togekomen, ik heb tot nu toe 5 behandelingen gehad en de resultaten zijn tot nu toe prima, geen uitstralingen in mijn rechterbeen meer en de klachten van rugpijn zijn nagenoeg verdwenen.


M.L. 17 jaar

Een vriendelijke chiropractor met verstand van zaken, die je erg op je gemak stelt! Nette praktijk en vriendelijk personeel.


SK 63 jaar

Ik was in eerste instantie nogal sceptisch of een chiropractor mij zou kunnen helpen, maar op aandringen van mijn partner heb ik toch een afspraak gemaakt.
Dat had ik veel eerder moeten doen!
Super zoals Martijn mij heeft geholpen. Hij neemt de tijd en legt alles rustig en duidelijk uit.
Ik ben weliswaar nog niet geheel klachtenvrij, maar het gaat steeds beter.


B. 82 jaar

Het was allemaal heel plezierig, goed en duidelijk. :-)


R.W. 54 jaar

Ik ben zeer tevreden. Het is toch ontzettend fijn als ze je van de pijn af kunnen helpen. Petje af voor hun kunnen. Daar moeten we zuinig op zijn.


G.H.L.H. 59 jaar

Madelon is duidelijk in wat zij doet en wat het met mij kan doen. Erg prettige behandeling en ik heb er veel baat bij.


D.J. 70 jaar

Alles "voelt" vertrouwd aan. Behandeling uitstekend.


H.S. 64 jaar

Prima ontvangen, correcte in-take gehad. Vervanging tijdens verlof, prima geregeld.

Behandelingen hebben effect gehad op de problemen, gingen echter minder snel dan in eerste instantie verwacht.

Hoop nu van de klachten verlost te zijn.


B.T. 69 jaar

Uitgebreide intake. Tijdens de behandeling werd er goed geluisterd en ingespeeld op reacties die de diverse manipulaties teweeg brachten. Helaas was er, zoals later bleek, sprake van een hernia die operatief verwijderd zal worden. Wellicht was het, in mijn geval, raadzamer geweest om, vooraf, een MRI-scan te laten maken. Dank voor de geboden hulp.G.O. 65 jaar

Na hevige rugklachten, bij de chiropractor in de praktijk gekomen, door behandeling van de chiropractor, binnen 2 maanden, van de pijn verlost, zodat ik mijn werk, weer met plezier kan doen, zonder rugklachten.G.W. 55 jaar

Wonderbaarlijke ervaring. De klachten waarmee ik al tijdje liep onder het motto: "Het zal wel een keer overgaan" gaat niet altijd op en via een advertentie in de krant zag ik de oproep voor een gratis screening. Niet geschoten altijd mis, dacht ik maar.

Er wordt eerlijk naar de situatie gekeken d.w.z. als chiropractie niet zou helpen wordt dat ook medegedeeld.

De behandeling verloopt prettig en gaandeweg komen de verbeteringen naar boven. Het kan ook niet zo zijn dat het "ineens"overgaat.

Ik zou het een ieder aanraden.


D.N. 58 jaar

Liep met behoorlijke klachten. Na de derde behandeling verbeterde het al!! Ik had eigenlijk veel eerder moeten gaan. De uitleg en het behandelplan waren duidelijk. Martijn geeft je de ruimte om je verhaal te doen. Erg fijn!


L.K. 35 jaar

Lieve pasgeboren moeders met bekkenpijn! Loop niet te lang door met je pijntjes of pijnklachten maar laat Chiropractie Lochem ernaar kijken. 1 behandeling maakte bij mij al een groot verschil en na 3 baalde ik dat ik niet eerder langsgekomen was!

Als je zelf goed in je vel zit, kan je er pas echt zijn voor je kleintje.


D.M. 19 jaar

Bijna een jaar lang liep ik met heup en rugklachten door een val van de fiets. Uiteindelijk toch besloten om naar de chiropractor te gaan. Dit bleek een veel voorkomend probleem te zijn dus gelukkig kon het zonder teveel behandelingen verholpen worden. Binnen 5 afspraken zijn mijn klachten verdwenen en kan ik weer zonder irritaties werken, zitten, liggen en sporten.


T.B.L. 64 jaar

De eerste en verdere ontvangsten aan de balie zijn prima verzorgd, na 4 behandelingen met duidelijke uitleg wat er gaat gebeuren was ik helaas genoodzaakt door een neurologische aandoening van verdere behandeling af te zien.

Dus heb ik helaas niet de hele afgesproken behandelingen af kunnen maken.

Toch wil ik benadrukken dat deze praktijk een vriendelijke klantgerichte praktijk is.


J.A.W.K. 82 jaar

Al minstens zes jaar loop ik met links onderrug klachten en pijn bij het lopen en na het opstaan. Ook kan ik moeilijk iets dragen dat zwaar is. Bij het opstaan 's morgens moest ik echt eerst wat ik noem 'in model komen' en na een half uur ging het dan wel weer een klein beetje. In het ziekenhuis is via een petsscan geconstateerd dat aan die rugpijn bij het lopen niets te doen is. De oorzaak van de pijn ligt in linksonder drie versleten wervels. Fysiotherapie heeft mij ook niet geholpen dus uiteindelijk ben ik gaan zoeken bij chiropractie, waar ik op internet over gelezen had. Zo kwam ik bij mijnheer M. Poecke terecht. Het intakegesprek was prettig en duidelijk en we zouden een aantal behandelingen proberen want, zo verklaarde hij: "Ik kan die wervels ook niet vernieuwen en geen verbetering garanderen." Dat vond ik eerlijk. Na ongeveer 5 behandelingen van 1x in de 14 dagen gaat het tot mijn grote vreugde werkelijk beter. Als ik opgestaan ben en zeker ook met de huiselijke beslommeringen en kleine wandelingen. In verband met de vakantie ben ik nu 5 weken niet behandeld en heb gelukkig geen terugval gekregen. Ik kijk dus uit naar de komende afspraak aangezien ik i.v.m. mijn leeftijd zo lang mogelijk mobiel wil blijven. Ik kan dus iedereen met constante rugklachten aanraden: probeer in ieder geval ook eens Chiropractie.


I.L. 32 jaar

Ik kwam met pijn in de schouder en een spierpijn gevoel in de arm constant. Het bleek dat ik de spieren en zenuwen bekneld had zitten. Ik heb 5 behandelingen gehad, de pijn is een heel stuk afgenomen. Ik ben terug gestuurd naar de huisarts voor verdere behandeling.


65 jaar

Na meerdere malen fysio weinig vooruitgang. Na 4 bij behandelingen bij chiropractor zie ik wel vooruitgang.


F.C.W. 53 jaar

Zeer goede ervaring met deze praktijk! Heb meerdere praktijken bezocht in het verleden waar je binnen 5 minuten weer buiten stond! Hier wordt geluisterd naar de patiënt en wordt voldoende tijd genomen om alle klachten serieus te benaderen en evt. te behandelen waar mogelijk! Hier wordt verder dan gekeken en persoonlijk ben ik daar heel blij mee!


E.W. 48 jaar

Na een ernstig auto-ongeluk loop ik al ruim 2 jaar met nek- en hoofdklachten. Ik heb gedurende deze periode alle mogelijke behandelingen gevolgd, echter zonder optimaal resultaat. Nu ben ik op advies van de fysiotherapeut onder behandeling bij Chiropractie Lochem. Het verloop tot op heden is goed. Ik ben nu 7 maal behandeld, wat heeft geresulteerd in een goede verbetering van mobiliteit en een afname van klachten bij een verbeterde belastbaarheid.


J.R. 35 jaar

Zeer goed geholpen! Niks anders dan lof! Neemt goed de tijd voor de patiënt en onze dochter vond ook alles goed en was niet bang. Hij wist ook zeer goed om te gaan met kinderen. Dit vinden wij als ouders heel belangrijk. Ook weet hij zeer goed onder woorden te brengen wat zijn bevindingen zijn zodat we het als ouders ook begrijpen.

moeder van jonge patiënte

Goede ontvangst en persoonlijke interesse en begeleiding. Voldoende aandacht voor inventarisatie en herleiden rugklachten alsmede wijze van behandelingen in het verleden (geschiedenis rugklachten en hernia). Bij veel pijn wordt een behandeling snel en correct ingepland. Goede begeleiding over voortgang behandeling. Prettige sfeer. Fijne omgeving en een goed samenwerkend team m.a.w. het is absoluut om in behandeling te zijn bij Chiropractie Lochem.


N.V. 39 jaar

Ben terecht gekomen bij de chiropractor op een open dag, omdat ik al een lange tijd kamp met terugkomende pijn in mijn nek en rug. Na wat behandelingen bij de fysiotherapeut, wilde ik wat anders proberen. Dit is mij zeer goed bevallen, want na een paar maanden gaat het een heel stuk beter. Heb af en toe nog wel pijntjes, maar niet zoals het geweest is en dit trekt gelukkig binnen 1 dag alweer weg. Blijf nog wel onder controle om de zoveel maanden, om het niet terug te laten komen.

Verder ben ik zeer tevreden over de ontvangst en uitleg, alles werd duidelijk en helder verteld. Dhr. Van Poecke bood ook altijd een luisterend oor en was ook wel in voor een praatje. Heb het al met al als zeer prettig en ontspannend eravren en zeker een aanbeveling aan anderen.


E.D. 65 jaar

Ik ben vaak duizelig en dan doet een behandeling van de chiropractor wonderen.


E.W.-T.D. 81 jaar

Ik heb wel meerdere behandelingen nodig voordat ik resultaat merk.


P.U. 42 jaar

Ik kwam met rug-, nek- en schouderklachten bij de praktijk. Eerst is begonnen met de behandeling van mijn rug, later mijn nek en schouders. Ik merkte al snel dat ik "losser in mijn lijf" zat. Na de derde behandeling is bij mij Non-Hodgkin geconstateerd. Mogelijk dat een deel van mijn klachten ook hierdoor is veroorzaakt. De behandeling bij de chiropractor is tijdelijk stopgezet. Wel heb ik de chiroprator van mijn ziekteverloop op de hoogte gehouden. Dit werd door hem zeer gewaardeerd en voor mij was het ook erg prettig dit met hem te delen en te merken dat er zo persoonlijk wordt meegeleefd. na de chemotherapieën zal blijken of verdere behandeling door de chiropractor nodig is. Dan kom ik zeker terug naar deze praktijk!


J.Kl.W. 70 jaar

Goede behandeling; wel doorverwezen naar andere zorgverlener als de klachten niet verdwijnen/verergeren. Positieve ervaringen!


H.K. 75 jaar

Ik vond een chiropractor niets voor mij. Maar als je vreselijke pijn hebt en niemand kan je helpen begin je toch te denken laten we eens binnen lopen. En na de eerste keer wist ik niet wat ik hoorde, hij kon mij helpen.

Na een paar behandelingen voel ik me al weer gelukkig en zal iedereen aanraden, ga er eens even langs.


A.B. 57 jaar

Na een bezoek aan een vrije inloopmiddag met diverse klachten, zijn mijn klachten in de weken/maanden daarna gereduceerd tot nagenoeg nul.


A.B.K. 32 jaar

Mijn ervaring met de chiropractie is goed, zij weet mijn gevoelige plekken altijd goed te vinden, maar daarvoor ga ik ook naar haar toe. Wel vindt ik het jammer dat mijn lichaam erg op pijn prikkels reageert , en ik heb altijd 2 dagen spierpijn als ik naar een behandeling ben geweest. Ik hoop in de toekomst klachten vrij te zijn.


G.L. 45 jaar

Fijne praktijk met veel kennis en verstand van zaken.


R.W. 52 jaar

De behandeling met chiropractie is mij heel goed bevallen. De hoofdpijnklachten zijn zo goed als wel verdwenen. Bij mijn nek- en schouderbehandeling heeft dit zeer goed geholpen. Ik ben hier heel tevreden over.


A.G.J.H. 63 jaar

De behandeling door Martijn in combinatie met de oefeningen zorgde er in korte tijd voor dat mijn rugpijn bijna volledig verdwenen was. Mijn toenmalige manueel therapeut had met name bijna dezelfde oefeningen, maar de uitvoering mocht/moest veel lichter.


E.B.G.F. 49 jaar

Mijn ervaringen met de chiropractor zijn uitermate goed.Ik ben vanuit de Orthopedie rechtstreeks eigenlijk doorverwezen en dat zegt op zich natuurlijk al wel heel veel, ook de specialist kwam heel lovend over ten opzichte van Martijn van Poecke.

In het begin wist ik echt niet wat ik er van moest gaan verwachten maar de eerste indruk was al goed! De intake verliep heel erg fijn, geen valse beloftes maar recht door zee en zeggen wat wel en niet verwacht kan gaan worden, dit om teleurstellingen nadien te voorkomen. Hierbij komt ook nog eens dat Dhr. Martijn van Poecke een vakbekwaam persoon is en dat hij niet je met een kluitje het riet instuurt en maar raak declareert en ook dat kun je niet meer van iedereen zeggen tegenwoordig.

Al met al een heel geslaagde samenwerking tussen de orthopedie en de chiropractici , ik kan niet anders zeggen. Ook de declaraties zijn niet te hoog en goed te declareren bij de verzekering ook dat is natuurlijk altijd maar afwachten. Kortom een echte aanrader voor een ieder die problemen heeft aan rug en of gewrichten.


E.B.G.F. 49 jaar

Prima ontvangst. Heel vriendelijk. Erg prettig om een herinneringsmail te krijgen voor de volgende afspraak.


M.T.K. 13 jaar

Martijn is een aardige meneer die mij elke keer weer goed behandeld.


A.J.H. 77 jaar

Correct, efficiënt en dus optimale kosten. Behandelingen worden niet onnodig doorgezet.


M.d.J. 66 jaar

De behandelingen hebben mij goed gedaan. Ze vonden steeds plaats in een prettige sfeer.


P.T.U. 60 jaar

Zonder chiropractie zou ik een heel ander mens zijn. De klachten rug en nek zijn goed verbeterd. Zeer dankbaar voor.


A.P.D. 42 jaar

Ik heb hele goede ervaringen met Chiropractie Lochem. Ze zijn vriendelijk en hij legt prima uit wat hij doet en wat hij denkt. Als ik weer een chiropractor nodig heb ga ik zeker weer naar Chiropractie Lochem.


E.K. 32 jaar

Mijn ervaring (eerste) met de chiropractor zijn uiterst bevredigend!! Ik ben zeer tevreden over de gehele gang van zaken. Met name de anamnese, duidelijke uitleg inzake van wat het onderzoek inhoudt en niet onbelangrijk de diagnose en behandeling. Voor klachten kom ik zeker weer terug!! Ga zo door, erg prettig bezoek en afhandeling.