Home

De praktijk

In 2006 begonnen, na (gedeeltelijk) verbouwen van Dik’s motor centrum. De chiropractie praktijk werd door de burgemeester van Lochem, de heer Spekreijse geopend. 

In de loop der jaren uitgebouwd van gedeeltelijke openingstijden naar dagelijks geopend. 

Na een grondige verbouwing in 2009 werd de praktijk verruimd en heeft het zijn huidige indeling gekregen. Sinds september 2013 is een 2e chiropractor werkzaam in de praktijk. 

Momenteel is er iedere dag spreekuur. Afspraken alleen volgens afspraak. 

Beide chiropractoren zijn geregistreerd chiropractor bij de Stichting Chiropractie Nederland en lid van de Nederlandse Chiropractoren Associatie. Hierdoor bent u verzekerd van een chiropractor met een erkende universitaire opleiding die verplicht is om bij- en nascholing op goed niveau bij te houden. Tevens wordt de praktijk periodiek gevisiteerd/gecontroleerd. 

De praktijk is uitgerust met speciale behandeltafels, waardoor mensen van iedere leeftijd goed behandeld kunnen worden. Martijn van Poecke heeft in 2009 zijn specialisatie voor het onderzoeken en behandelen van kinderen afgerond. Heleen Hammink heeft, naast haar basisopleiding, ook interesse getoond in specifieke lichte behandeltechnieken en heeft veel ervaring met het behandelen van (kleine)kinderen. Door deze interesse en manier van werken sluit haar ervaring en kennis van het vakgebied naadloos aan bij de huidige praktijk.