Home

De praktijk

In 2006 begonnen, na (gedeeltelijk) verbouwen van Dik’s motor centrum. De chiropractie praktijk werd door de burgemeester van Lochem, de heer Spekreijse geopend. 

In de loop der jaren uitgebouwd van gedeeltelijke openingstijden naar dagelijks geopend. 

Na een grondige verbouwing in 2009 werd de praktijk verruimd en heeft het zijn huidige indeling gekregen. Sinds september 2013 is een 2e chiropractor werkzaam in de praktijk. 

Momenteel is er iedere dag spreekuur. Afspraken alleen volgens afspraak. 

Beide chiropractoren zijn geregistreerd chiropractor bij de Stichting Chiropractie Nederland en lid van de Nederlandse Chiropractoren Associatie. Hierdoor bent u verzekerd van een chiropractor met een erkende universitaire opleiding die verplicht is om bij- en nascholing op goed niveau bij te houden. Tevens wordt de praktijk periodiek gevisiteerd/gecontroleerd. 

De praktijk is uitgerust met speciale behandeltafels, waardoor mensen van iedere leeftijd goed behandeld kunnen worden. Martijn van Poecke heeft in 2009 zijn specialisatie voor het onderzoeken en behandelen van kinderen afgerond. Ailsa heeft zich na het afronden van haar opleiding, verder gespecialiseerd in het behandelen van baby's en kinderen. Hiervoor heeft zij, als een van de eerste in Nederland, een Masters titel behaald. Verder heeft ze zich uitermate bekwaamd in het gebruik van specifieke lichte behandeltechnieken (NeuroImpulse Protocol) voor alle leeftijden.